MODULEX SVERIGE.

Vi är specialiserade på skyltning och vägvisning projekt, där vi gång på gång bevisat oss som en effektiv och samarbetsvillig organisation för ”från start till mål-lösningar” innefattande allt från uppstartsmöte via design utveckling och produktion till installation.

PRODUKTER.

Från enstaka skräddarsydda skyltlösningar till tusentals noggrant kontrollerade sortimentsprodukter har vi en skyltlösning för varje specifikt krav. Med vår historia av ikoniskt designade och kreativt utformade produkter och skalbara produktionsmetoder visar vi prov på vårt engagemang för att anpassa skyltmaterialet efter varje behov.

SORTIMENT.

Som din partner för skylt- och kampanjlösningar har vi framgångsrikt försett alla samhällets organisationer och företag med varor och tjänster – myndigheter, fastighetsföretag, besöksnäringen, sjukvård, återförsäljare och alla möjliga privata företag över hela världen.

DU ÄR I GOTT
SÄLLSKAP.

Vi har haft många lyckade utrullningar av globala såväl som lokala varumärken och vi är bara glada att få dela med oss av våra erfarenheter till dig. Ditt varumärke är så mycket mer än bara en logotyp – det är själva själen i ditt företag/organisation. Med tanke på vår erfarenhet, ingen förstår det bättre än vi.