WAYFINDING OCH SKYLTLÖSNINGAR.

I Stockholm finns Modulex Sverige AB, specialister på skyltsystem och vägvisande projekt till offentlig sektor och privata näringslivet.

Modulex erbjuder de mest hållbara skyltmöjligheterna, både som system och skräddarsytt. Vi tillhandahåller mångsidiga, miljövänliga produkter som efterlämnar betydligt mindre fotavtryck av koldioxid – t ex Etronit och GreenBond.

Vi kan utforma, bygga och implementera hela dina projekt och säkra att dina projekt blir fullständigt spårbara. Vårt mål är att se till att ditt projekt uppfyller dina varumärkeslöften, i rätt tid och inom överenskommen budget.

En skylt kan vara enkel och effektfull. Se denna frigofoam med acrylfronter. Effektiv budskapbärare Maila oss och vi berättar mer hur vi kan hjälpa ert företag

Etronit & GreenBond™ | Miljövänliga produkter som inte gör avkall på det estetiska.

Vetenskapligt baserad vägvisning och projektledning.

Hållbar affärspraxis - vårt DNA.

DESIGN + BUILD.

Vi på Modulex bygger fantastiska skyltar men det är inte allt vi gör. Vi har även ett team med exeptionellt duktiga designers, wayfindingexperter och projektledare. Vår process “Design & Build” ger oss möjlighet att ta vilket projekt som helst från start till mål, och som sparar tid och pengar åt våra uppdragsgivare. Vi planerar, designar, bygger och installerar, och ser till att du hela tiden bara behöver ha en kontakt. Allt för att förenkla så mycket som möjligt för dig.

PRODUKTER.

På Modulex är skyltmöjligheterna oändliga. Vår grund är utmärkt dansk design – exeptionell produktdesign som är vårt DNA. Oavsett om du väljer vårt hållbara, modulbyggda signatur-skyltsystem eller skräddarsydda produkter, så har vi mycket skickliga yrkesmänniskor i fem fabriker över världen som hjälper till och ser till att ditt projekt, oavsett storlek, kommer säkert i hamn.

SORTIMENT.

Med mer än 58 år i branschen för skylt- och varumärkesimplementering har vi skaffat oss en lång kundlista. Våra installationer omfattar allt från enstaka lokationer till otaliga enheter. Modulex arbetslag har arbetat omfattande inom offentlig sektor och privata näringslivet och vi är beredda att hjälpa dig med ditt projekt.

DU ÄR I GOTT
SÄLLSKAP.

Vi har haft många lyckade utrullningar av globala såväl som lokala varumärken och vi är bara glada att få dela med oss av våra erfarenheter till dig. Ditt varumärke är så mycket mer än bara en logotyp – det är själva själen i ditt företag/organisation. Med tanke på vår erfarenhet, ingen förstår det bättre än vi.

sweden Clients2021