MODULEX NEDERLAND.

Gespecialiseerd in bewegwijzering en wayfinding projecten, heeft het team een bewezen staat van dienst op het gebied van efficiënt projectmanagement – van idee tot uitwerking, productie, montage en service.

Oude Meer, gelegen pal aan de landingsbaan bij Amsterdam-Schiphol, is de thuisbasis van Modulex Nederland. Ons team levert hoogwaardige oplossingen in bewegwijzering en huisstijl aanduidingen.

PRODUCTEN.

Van een enkel speciaal op maat gefabriceerde aandachtstrekker tot tientallen uiteenlopende aanduidingen in een uitgebreid project, wij hebben de juiste kennis en producten voor elke bewegwijzeringsbehoefte. Onze geschiedenis laat zien hoe wij er telkens in slagen voor elke uitdaging de juiste oplossing te vinden.

PORTFOLIO.

Als partner voor bewegwijzering en huisstijl aanduidingen, hebben wij ruime ervaring in vele sectoren, zoals overheid, bedrijfsleven, gezondheidszorg, hospitality en onderwijs op zowel lokale, nationale als internationale schaal.

VERANTWOORD
PARTNERSCHAP.

Wij hebben vele bewegwijzerings- en huisstijl projecten succesvol afgerond en willen u daar graag meer over vertellen en laten zien. Onze aanpak kan helpen om uw gasten te ontvangen op een manier waarbij ervaren wordt dat ze bij u op het juiste adres zijn.